Werken bij D.Z.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar gemotiveerde 
medewerkers.
Voor de taak van Aspirant leider werkplekbeveiliger stelt wel bepaalde eisen aan 
uw karakter. 

Vacature Aspirant Leider Werkplekbeveiliging

D.Z. Spoorwegveiligheid B.V. verzorgt een veilige werkplek bij het uitvoeren van werken aan de railinfra. Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar aspiranten Leider Werkplekbeveiliging.

 Taakomschrijving

De leider Werkplekbeveiliging heeft tot taak op de werkplek leiding te geven aan personeel met een veiligheidstaak. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van voorgeschreven maatregelen waardoor het uitvoerende personeel word beveiligd tegen aanrijding en elektrocutie.

 Leertraject

Om de taak van Leider Werkplekbeveiliging goed uit te voeren doorloopt de aspirant meerdere theoretische opleidingstrajecten en ontvangt hij vakinhoudelijke begeleiding.

 Toekomst en doorgroeimogelijkheden

Als de aspirant Leider Werkplekbeveiliging aan de verwachtingen voldoet word hem een vast dienstverband aangeboden. Naast het bekleden van de functie Leider Werkplekbeveiliging bieden wij zowel horizontale als verticale doorgroeimogelijkheden. Al tijdens het leertraject word een auto van de zaak beschikbaar gesteld.

 Profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten die gewend of gemotiveerd zijn om op onregelmatige uren werkzaamheden te verrichten. Gezien de aard van onze werkzaamheden vinden de werkzaamheden veelal ’s nachts, in de weekenden en vakantieperioden plaats.

Hiernaast bent u bereid om te leren en te groeien in uw takenpakket, neemt u deel aan vakinhoudelijke bijeenkomsten en andere activiteiten die buiten werktijd worden georganiseerd.

Heeft u MBO werk- en denkniveau, bent u in het bezit van rijbewijs B en op zoek naar uitdagend werk met voldoende afwisseling? Neem dan contact op met …….

 

Interesse? stuur een email naar info@dzbv.nl